Які начинки зробити для млинців?

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 1 - Які начинки зробити для млинців?

Рум’яні млинці люблять дорослі і діти. Їх золотава скоринка так і манить поласувати цією стравою. Млинці можна набагато смачніше з начинкою, яка буває різною. Млинці можна подавати як з несолодким наповненням — м’ясним, овочевим, сирним, так і з солодким — з шоколадом, варенням, свіжими ягодами. При виготовленні начинки важливо дотримуватися одне правило: вона не повинна бути занадто рідкою, а повинна мати густу консистенцію. Всі інші ваші дії залежать безпосередньо від вашої кулінарної фантазії. Сьогодні ми розглянемо докладніше, які начинки зробити для млинців.

Несолодке начинка

Існує безліч варіантів приготування тіста для млинців, але у кожної господині свій фірмовий, а найголовніше — перевірений рецепт. Зараз ми познайомимо вас з етапами приготування несолодкого вмісту для млинчиків. До будь-якого рецепту можна додати свій улюблений інгредієнт, який не зіпсує смак страви.

М’ясна:

  • У підсоленій воді відварюємо м’ясо, охолодити і дрібно нарізаємо.
  • Кришимо дрібно цибулю, обсмажуємо її на рослинній олії до прозорого стану.
  • Додаємо в сковороду до цибулі подрібнене м’ясо, солимо перчимо і смажимо все інгредієнти ще близько 10 хвилин.
  • Викладаємо начинку на коржі і загортаємо на свій розсуд.

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 2 - Які начинки зробити для млинців?

Куряча:

  1. Курячу грудку відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і ріжемо смужками (можна пропустити через м’ясорубку).
  2. Подрібнену цибулю обсмажуємо на вершковому маслі до золотистої скоринки.
  3. Змішуємо курку з цибулею, додаємо в суміш подрібнений часник, сметану і крупно натертий твердий сир. В ідеалі для виконання цього кроку потрібно скористатися кількома побутовими приладами: чесночницей і теркою. Часник можна подрібнити і на самому дрібному відділенні терки — все на ваш розсуд.
  4. Солимо, перчимо та ретельно перемішуємо приготовану начинку.
  5. Викладаємо вміст на млинці, звертаємо їх конвертом, а потім обсмажуємо з двох сторін на вершковому маслі.

Важливо! В приготуванні будь-якої страви важливий кожен нюанс — трохи змінили дозування продуктів, додали або виключили компонент, і отримали в результаті інший смак. Якщо млинці у вашій родині одне з улюблених страв, то разом з начинками пропонуємо вам також поекспериментувати і з самим тестом.

Перегляньте нашу добірку рецептів тіста для млинців.

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 3 - Які начинки зробити для млинців?

Печінкова:

  • Очищаємо цибулю та моркву, а потім дрібно нарізаємо.
  • Варимо печінка, пропускаємо її через м’ясорубку (можна скористатися блендером).
  • Обсмажуємо на сковороді цибулю з морквою, а після — додаємо печінковий фарш. Смажимо всі інгредієнти ще кілька хвилин.
  • Відварюємо яйця, остуджуємо, чистимо і дрібно рубаємо. Додаємо їх до суміші, яка є на сковороді.
  • Все солимо, перчимо, не забуваючи все ретельно перемішати між собою.
  • Начиняємо млинці.
  • За бажанням обсмажуємо блюдо з двох сторін до закріплення країв тесту.

Важливо! Несолодке начинка для млинців універсальна. До неї можна додати картопляне пюре, гриби та багато іншого.

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 4 - Які начинки зробити для млинців?

Ковбасна:

  1. Пропускаємо ковбасу через м’ясорубку.
  2. Твердий сир натираємо на тертці.
  3. Змішуємо разом ковбасний фарш, сир, додаючи сюди ж сметану і гірчицю.
  4. Начиняємо отриманою сумішшю коржі.

Важливо! Замість вареної ковбаси можна покласти копчену, або використовувати шинку. А ось сир можна замінити вершковим.

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 5 - Які начинки зробити для млинців?

З лососем і кропом:

  • Ретельно миємо печериці, нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслі протягом 5 хвилин до м’якого стану. Не забудьте порізати не тільки капелюшки, але і ніжки, вони теж є їстівними.
  • Відварюємо в підсоленій воді філе лосося приблизно 5-7 хвилин.
  • Кришимо кріп, а потім змішуємо його з голландським соусом.
  • Викладаємо в середину кожного млинчика трохи риби з грибами, солимо перчимо за смаком.
  • Звертаємо блюдо трикутниками і відправляємо його на деко з високими бортами.
  • Заливаємо коржі залишками соусу.
  • Випікаємо все протягом 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.

Подаємо рибні млинці гарячими!

Важливо! Маючи в наявності арсенал різної побутової техніки та посуду, можна з легкістю спростити собі побут, не відмовляючись від смачної їжі. Збережіть собі в закладки наші цікаві ідеї:

  • Що можна приготувати в тостері?
  • Що можна приготувати в мультиварці?

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 6 - Які начинки зробити для млинців?

Крабовая:

  1. Починаємо готувати соус для начинки для млинців. Спочатку розтоплюємо масло (можна використовувати водяну баню або мікрохвильову піч з функцією розморожування).
  2. Додаємо в борошно олія. Варимо все на середньому вогні близько 2 хвилин, постійно помішуючи.
  3. Вливаємо молоко (не перестаємо помішувати), варимо до загустіння маси ще приблизно 5 хвилин.
  4. Солимо за смаком і знімаємо з вогню.
  5. Готуємо начинку. Для цього дрібно нарізаємо крабові палички і варені яйця. Цибулю нарізаємо тонкими кільцями.
  6. Змішуємо між собою крабові палички, яйця, цибулю і зелений горошок (не забудьте злити з нього рідину).
  7. Заправляємо отриману масу готовим соусом.
  8. Загортаємо начинку в коржі.

Смачні млинці готові! Приємного апетиту!

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 7 - Які начинки зробити для млинців?

Яєчна:

  • Відварюємо яйця круто, чистимо і дрібно нарізаємо.
  • Подрібнюємо зелений лук.
  • Змішуємо всі інгредієнти між собою, додаємо в суміш трохи майонезу і солимо.
  • Фаршируємо начинкою млинці.

Важливо! Яєчна начинка для млинців відмінно поєднується з відварним рисом і зеленим цибулею. Не бійтеся експериментувати!

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 8 - Які начинки зробити для млинців?

З яєчнею і шинкою:

  1. Сковороду змащуємо рослинним маслом і прогріваємо на ній вже готовий млинець з двох сторін.
  2. Розбиваємо в миску одне яйце.
  3. Викладаємо на корж шинку, посипаємо зверху тертим сиром.
  4. Формуємо в центрі начинки ямку, вбиваємо туди яйце з миски.
  5. Загортаємо краї млинця, щоб яйце не розтеклася.
  6. Блюдо викладаємо на сковороду і накриваємо кришкою. Чим вище температура всередині сковорідки, тим швидше схопиться білок всередині млинчика.
  7. Знімаємо млинець зі сковороди, точно таким же способом обсмажуємо з до утворення золотистої скоринки.

Важливо! Харчуватися треба смачно, різноманітно і корисно для здоров’я. І щоб вам простіше було складати меню свого харчування, в допомогу вам пропонуємо ще деякі наші статті на кулінарну тему:

  • Оригінальні ідеї для сніданку.
  • Кращі рецепти легких овочевих салатів.
  • Добірка рецептів супів на кожен день.
  • ТОП смачних ситних салатів.

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 9 - Які начинки зробити для млинців?

Грибна:

  1. Миємо, нарізаємо і обсмажуємо гриби на середньому вогні на рослинній олії.
  2. В окремій сковороді обсмажуємо цибулю і моркву до зарум’янювання.
  3. Подрібнюємо зварені круто яйця, дрібно подрібнюємо їх.
  4. З’єднуємо між собою всі раніше приготовані інгредієнти, солимо і перчимо.
  5. Фаршируємо начинкою коржі.

Важливо! Цей рецепт найбільше підходить для млинців, виготовлених не на дріжджовому тісті.

 

Солодка

Поступово ми підійшли до солодким начинками, які так обожнюють справжні ласуни. Для таких млинців можна використовувати не тільки згущене молоко, а й варення, мед, арахісову і кунжутную пасту. Якщо подрібнити начинку до рідкого стану, то вона може послужити смачним соусом. Зараз ми розглянемо найпопулярніші рецепти солодкої начинки для млинців.

Шоколадна:

  • Розтоплюємо шоколад на водяній бані: вливаємо в каструлю воду, доводимо її до кипіння, а зверху тримаємо мисочку з поламаним на шматочки шоколадом.
  • Розтоплюємо вершкове масло в окремому посуді.
  • Поступово вливаємо олію вже рідкий шоколад тонкою цівкою, не забуваючи постійно помішувати суміш.
  • Додаємо в масу трохи цукрової пудри, заважаємо все до однорідності.
  • Корж намазуємо вийшла шоколадною пастою. Додаємо сюди ж скибочки свіжих (можна консервованих) фруктів.

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 10 - Які начинки зробити для млинців?

Медова:

  1. Змішуємо сир і мед, а потім збиваємо в блендері до консистенції густого крему.
  2. Додаємо в суміш заздалегідь подрібнені волоські горіхи і добре промитий ізюм. Все ретельно перемішуємо.
  3. Розподіляємо масу по поверхні млинчика, звертаємо страву на свій розсуд.
  4. Обсмажуємо кожен млинець з обох боків до золотистої скоринки.

Важливо! Можна ще трохи протушкувати такі млинці у вершках, тоді вийде дуже смачне блюдо.

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 11 - Які начинки зробити для млинців?

Бананова:

  • Збиваємо міксером розм’якшене масло з цукром.
  • Подрібнюємо виделкою банани.
  • Збризкуємо вийшло бананове пюре соком половини лимона. Все ретельно перемішуємо.
  • Додаємо пюре до масла з цукром, знову все збиваємо.
  • Фаршируємо банановим наповнювачем тонкі солодкі млинці.

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 12 - Які начинки зробити для млинців?

Яблучна:

  1. Промиваємо яблука під теплою проточною водою, видаляємо серцевину і нарізаємо невеликими шматочками.
  2. З’єднуємо в сотейнику воду, трохи цукрової пудри і яблука.
  3. Доводимо суміш до кипіння, а потім варимо все близько 5 хвилин на повільному вогні до тих пір, поки яблука не стануть м’якими.
  4. Сладим сироп за смаком.
  5. Залишаємо масу остигати на 10 хвилин, потім додаємо сюди невеликі шматочки шоколаду.
  6. Загортаємо начинку на млинці, які викладаємо на деко з пергаментним папером.
  7. Посипаємо блюдо цукровою пудрою і відправляємо в духовку на кілька хвилин для карамелізації цукру й утворення хрусткої скоринки.

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 13 - Які начинки зробити для млинців?

Чорнична:

  • З’єднуємо в невеликій каструлі чорницю, лимонний і апельсиновий сік.
  • Доводимо всі інгредієнти до кипіння на середньому вогні.
  • Додаємо в масу цедру цитрусових, корицю, зменшуємо вогонь до мінімального.
  • Змішуємо в мисці кукурудзяне борошно з водою, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудки.
  • Поступово додаємо в миску з чорницею борошно і цукор.
  • Варимо до загустіння однорідної маси.
  • Знімаємо миску з вогню і даємо час на охолодження.

Важливо! Для такої начинки добре підійдуть товсті млинці або оладки.

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 14 - Які начинки зробити для млинців?

Суміш ягід:

  1. Промиваємо ягоди і викладаємо їх на паперовий рушник для повного висихання.
  2. Очищаємо яблука від шкірки, видаляємо серцевину і натираємо м’якоть на крупній тертці.
  3. Змішуємо яблука з горіхами, цукровою пудрою і промитим ізюмом.
  4. З’єднуємо між собою вибрані ягоди і яблучну масу.
  5. Фаршируємо млинці ягідним соковитим міксом, звертаємо їх конвертиком або в трубочку — кому як більше подобається!

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 15 - Які начинки зробити для млинців?

Сир і кориця:

  1. Розминаємо сир з цукром і сметаною, додаючи сюди ж трохи ароматною кориці.
  2. Викладаємо на кожен коржик по столовій ложки начинки. Звертаємо млинці рулетами.

Важливо! З сиром вам не доведеться роздумувати над тим, яку зробити начинку для млинців. До нього можна додати родзинки, фрукти, мед та інші інгредієнти, які не зіпсують смак готової страви.

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 16 - Які начинки зробити для млинців?

Чорнослив і сметана:

  • Ретельно промиваємо чорнослив під проточною водою. Заливаємо його окропом на 15 хвилин.
  • Дрібно нарізаємо набряклі сухофрукти.
  • Змішуємо чорнослив з рубаними горіхами, сметаною.
  • Додаємо в масу цукор за смаком.
  • Намазуємо начинку на млинець, згортаємо його.

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 17 - Які начинки зробити для млинців?

Сир, лимон, вишня:

  1. Збиваємо сир з жирними вершками і сметаною.
  2. Додаємо в сирну масу цукор, трохи лимонної цедри за смаком.
  3. Розрізаємо на половинки вишню (можна брати консервовану або заморожену), додаємо її до сирної суміші.
  4. Все ретельно перемішуємо, а потім загортаємо в млинці.

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 18 - Які начинки зробити для млинців?

Лимонна начинка з безе:

  • Збиваємо вершки або використовуємо готові.
  • Подрібнюємо цедру половини лимона, а після — відправляємо її до збитим вершкам разом з лимонним соком половини лимона.
  • Збиваємо масу віночком до отримання кремової консистенції.
  • Ламаємо безе на шматочки, перемішуємо з лимонним кремом.
  • Змащуємо млинці збитими з лимонним соком і цедрою вершками, додаючи суміш з безе.
  • Загортаємо начинку в трубочку, посипаємо зверху цукровою пудрою.

Важливо! Страву можна прикрасити свіжими листочками м’яти.

yak nachinki zrobiti dlya mlinc v 19 - Які начинки зробити для млинців?

Ананаси та вершки:

  1. Зливаємо з консервованих ананасів сік, розм’якшуємо виделкою м’якоть.
  2. Збиваємо вершки, а потім додаємо їх до ананасовій масі.
  3. Все ретельно перемішуємо.
  4. Викладаємо начинку на млинець, складаємо його вдвічі.
  5. Поливаємо зверху страву підігрітим ананасовим соком.

Відеоматеріал

Тепер вас не буде мучити питання, які начинки зробити для млинців. Ми представили вам не тільки самі популярні, але і дуже смачні рецепти наповнення коржів. Бажаємо приємного апетиту!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *